Грозни закани срещу охранител след забележка на учителка към ученик

Автор: Георги Василев
Коментари (1)
07:51 / 18.10.2019
7615
Същински екшън се е разиграл в едно от школата в град Кричим, научи Plovdiv24.bg, а причината е отправена забележка от учителка към ученик.

Цялата случка се е разиграла миналия понеделник. Тогава госпожата направила забележка на едно от децата, което останало недоволно от отношението ѝ. Отишло и разказало на по-големия си брат, който пък веднага тръгнал към училището, за да търси сметка на преподавателката.

Там се натъкнал на охранителя на училището, с когото веднага възникнала тежка караница. Според обяснения на очевидци, младежът започнал да отправя нецензурни изрази към служителя и го заплашил, че ще го насече с брадва, която се намирала в близост до училищния двор. Овен това му е казал, че няма да може да си тръгне от училището. Не се е стигнало до физически конфликт обаче.

За случая бил подаден сигнал до районното в град Стамболийски, което отговаря за Кричим. Служителите на реда намерили младежа и му написали акт по Указа за борба с дребното хулиганство, който бил входиран в съда.

Магистратите преценили, че в никакъв случай не става въпрос за дребно хулиганство, а по-скоро за престъпление по Наказателния кодекс.

Поради тази причина материалите били изпратени в районната прокуратура, където обвинителите ще трябва да решат дали да повдигнат обвинение на младежа по направление "хулиганство“ и "закана за убийство“. Предвиденото наказание за тези престъпления е до 6 години затвор.

Виж коментарите (1)
Още новини от Регионални новини:
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).