Готов е проектът за овладяване на едно от свличанията на пътя Пловдив-Лилково, след село Храбрино

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:49 / 27.07.2015
1621
Готов е проектът за овладяване на едно от свличанията на пътя Пловдив-Лилково, след село Храбрино. Това съобщи кметът на Храбрино, Михаил Кръстанов. Свлачищният процес ще бъде спрян чрез поставянето на отводнителни тръби и изграждане на подпорни стени.

Ремонтът ще бъде извършен от Областно пътно управление - Пловдив, тъй като пътят е част от републиканската пътна мрежа. По думите на Кръстанов, към момента се чака ремонтът да започне. Вече са отчуждени и по 2-3 квадратни метра от имотите край пътя, за да може да стъпи подпорната стена и техниката, която ще изпълнява обекта.

След като приключи изграждането на стената пътят ще бъде чакълиран и асфалтиран. Приключи и изграждането на подпорната стена в селото, разрушена от поройните дъждове миналата година. Готови са парапетът и тротоарът. Пътят е асфалтиран и е положена маркировка. По думите на Михаил Кръстанов, въведената забраната за движението на тежкотоварни моторни превозни средства над 3.5 тона е отпаднала, а движението по създадения обходен път е спряно.


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Никога повече няма да можем да стигнем с влак от Пловдив до този ...
В Цалапица черешите са 8 лева, в Пловдив се продават на 25 лева, ...
Внимавайте: Срутища и огромни паднали камъни вгорчиха пътя на шоф...
Великденски празник за децата на Карлово
Деца от Пловдивско показаха специална техника за боядисване на яй...
Камион помля служебния автомобил на кмета на Кричим


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).