Голяма радост за жителите на пловдивско село

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:31 / 20.07.2023
23666
В присъствието на много жители на село Браниполе кметът на община "Родопи“ Павел Михайлов официално откри нова детска площадка. Лентата на новото място за игра на най-малките жители на Браниполе прерязаха кметът Павел Михайлов и кметът на селото Даниела Стоилова.

Събитието уважиха заместник-кметовете Емилия Иванова и Неази Таир, общинските съветници Кера Тошева, Ренгинар Мустафова, Николай Гачев и Боряна Бръзкова, както и служители на кметство Браниполе.

"Детското съоръжение е шестото, което се изгради със средства по Програма за развитие на селските райони на ДФ "Земеделие“, след Ягодово, Крумово, Брестник, Кадиево и Оризари. Пожелавам да има много шум и веселба на площадката, да ни радват детски смях и глъч. Това го правим с любов към децата и с уважение към техните родители, баби и дядовци“, приветства кметът Павел Михайлов.

Новото детско съоръжение вече доставя огромна радост на децата и спокойствие за техните родители, тъй като площадката отговаря изцяло на изискванията за безопасност. Детският кът е комбиниран за деца от 0 до 12 години. Оборудван е с разнообразни съоръжения, които включват катерушка, люлка и пързалка, както и игра "морски шах". Площадката е изцяло обезопасена с мека гумирана настилка, за да могат малчуганите да играя на воля.

Детската площадка се намира в парка на селото, сред зелена среда, под сянката на масивни дървета и нова алейна мрежа.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Турски ТИР и два автомобила се удариха на АМ "Тракия" до Пазарджи...
Набират средства за ученичката, блъсната от млада шофьорка в Сопо...
Брутално задръстване на входа на Пловдив, колите са буквално спре...
Цвета Караянчева в Калояново: Да спрем експериментите, като гласу...
Земетресение е регистрирано близо до Пловдив
Нов инцидент с млад мъж зад волана в Пловдивско!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).