Гиньо Матев организира великденски празник в "Тракия"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:00 / 24.04.2011
1956
Кметът на район "Тракия" Гиньо Матев организира великденски празник. Той ще бъде на 24 април-неделя от 11, 30 часа пред паметника на Кан Крум. В деня, когато се чества най-големият християнски празник, ще бъде осветен курбан, който ще бъде 300 литра. Обредната храна ще бъде раздадена на всички, които изберат да празнуват Възкресение Христово на площада, до паметника. Няма как да не се спази традицията на Великден да се хапне и козунак. За това фирма спонсор е осигурила и 200 броя от сладкия хляб.Козунаците също ще бъдат раздадени на гостите на празника. В тържеството ще се включат и танцьорите от формация "Етноритъм", която ще забавлява присъстващите.
За Великден, кметът на "Тракия" Гиньо Матев изпрати празнична картичка на всяко семейство от района.С нея той иска да поздрави всички и пожелава на тракийци цялото Божие благословени да бъде с тях.

Заповядайте на 24 април- неделя от 11:30 часа пред паметника на Кан Крум, за да се веселим заедно, приканват от районната администрация.


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Големи изкушения в богато пловдивско село
Цвета Караянчева в с. Желязно, община "Марица": Само ГЕРБ знае ка...
Най-вкусното събитие у нас се открива днес недалеч от Пловдив
Мъж отглежда банани в село до Пловдив
Чисто нова улица в пловдивско село
Шофьор: Живея втори живот


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).