Ген. Попов: Моята кауза е българската армия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:45 / 06.03.2017
2223
"Моята кауза е българската армия. България трябва да има силна армия и аз ще работя затова". Това заяви водачът на листата на ГЕРБ - Пловдив област ген. Константин Попов на среща с общинските организации на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и Съюза на ветераните от войните в Раковски. Според ген. Попов трябва да градим боеспособна армия, защото без нея няма силна държава. 

Той посочи, че когато става въпрос за отбрана, цветовете на партиите избледняват. Генералът припомни, че още когато е станал началник на отбраната през февруари 2016 г., е бил категоричен, че страната ще има все по-голяма необходимост от въоръжените си сили. По негово предложение с промени в закона са били върнати орязаните преди това правомощия на началника на отбраната.

Ген. Попов подчерта, че в българската армия служат достойни хора, които заслужават по-високи заплати, по-добра екипировка и по-топло отношение. Вдигането на възнагражденията и на полицията, осигуряване на по-надеждното й оборудване и интеграцията й с армията, е друг от приоритетите, върху които той ще работи като народен представител. 

Според него правилното решение е Европейският съюз да разполага със собствени отбранителни способности и това е посоката, в която се стремим. В края на срещата председателят на организацията на Съюза на ветераните от войните в Раковски Любомир Стрехин специално благодари на ген. Константин Попов затова, че с неговия подпис трите най-скъпи образа на България - тези на Левски, Ботев и Раковски, са били качени на самолет, обиколили са всички авиобази в страната и с патриотичните си послания са мотивирали родните летци.

Виж коментарите (0)

Още по темата (527):
18.08.2020 Портних обясни какво се е опитал да каже на президента
02.05.2018 Палавата депутатка на Марешки проговори за еротичните си снимки
05.04.2018 Тази е новата пловдивска депутатка
28.09.2017 Тази ли е новата пловдивска депутатка на Марешки?
28.09.2017 Чаровната пловдивска бизнесдама с емоционални думи за оставката си
28.09.2017 Бизнесдама от Пловдив хвърли оставка в парламента
Още новини от Регионални новини:
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).