Ген. Константин Попов се срещна с жители на село Стряма

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:04 / 12.03.2017
2400
"За нас победата е без алтернатива - тя означава подем за България. За мен и екипа на ГЕРБ моралът стои по-високо от властта", каза ген. Попов пред жителите на селото. На срещата присъстваха и кандидатът за народен представител Младен Шишков, кметът на Раковски Павел Гуджеров и кметът на Стряма Васил Черпелийски. Генерал Попов посочи, че в парламента трябва да влязат морални хора, които съзнават своята отговорност.

"Ако няма морал горе - ние сме обречени", категоричен бе водачът на листата на ГЕРБ Пловдив област. Той добави, че вотът на 26-ти март е решаващ за развитието на България, предвид сложната външнополитическа и вътрешнополитическа обстановка в момента. "Изборът е важен не само за държавата, а и за всички нас", каза още ген. Константин Попов.

"България е пред важен избор, който ще определи бъдещето и ориентацията на страната", обяви кандидатът за народен представител Младен Шишков. Той припомни, че Стряма е била десетки години без храм, след като Чирпанското земетресение през 1928 г. е разрушило предишния. Единствено правителството на ГЕРБ отпусна голяма част от парите за построяването на нова църква, която Бойко Борисов лично откри, отбеляза още Шишков.

Младен Шишков определи за своя основна цел да помага на общината и обеща изнесени приемни в с. Стряма винаги, когато има желаещи да поставят проблемите си. "Въпреки апатията е важно да се мобилизираме и да гласуваме на 26-ти март - разумно и с мисъл за България, призова жителите на Стряма кандидатът за народен представител. По време на срещата кметът на с. Стряма Васил Черпелийски благодари на кмета на община Раковски Павел Гуджеров от ГЕРБ и на общинските съветници за приетия и гласуван бюджет от 400 000 лева за селото. Той обясни, че предстои старт на изграждането на велоалея и на дългоочакваната детска ясла, която ще бъде открита през август.


Виж коментарите (0)

Още по темата (527):
18.08.2020 Портних обясни какво се е опитал да каже на президента
02.05.2018 Палавата депутатка на Марешки проговори за еротичните си снимки
05.04.2018 Тази е новата пловдивска депутатка
28.09.2017 Тази ли е новата пловдивска депутатка на Марешки?
28.09.2017 Чаровната пловдивска бизнесдама с емоционални думи за оставката си
28.09.2017 Бизнесдама от Пловдив хвърли оставка в парламента
Още новини от Регионални новини:
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).