Добри новини за китни пловдивски села

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:39 / 16.09.2022
20878
Усилено текат ремонтите на улици и обществени сгради в община "Родопи“. В това се увери кметът Павел Михайлов по време на нарочна инспекция в селата Златитрап, Брестовица, Марково и Първенец.

Работният ден на Михайлов започна от улица "5-та“ в Златитрап, където само преди ден беше дадено началото на строителството на  един от най-големите обекти, предвидени в бюджета за тази година. Днес там започна фрезоването на асфалта.

"Обектът е стратегически и изключително важен за жителите на селото. Имам уверението на изпълнителя, че за няколко дни ще бъде фрезована цялата 1100- метрова отсечка“, коментира кметът.

Реконструкцията в сградата на домашния социален патронаж в село Брестовица също върви по график. По време на обиколката си кметът Павел Михайлов беше придружен от кмета на селото Любен Радев и заместник-кмета на общината Емилия Иванова. Средствата за ремонтните дейности са осигурени програма от Фонд "Социална закрила“ към Министерството на труда и социалната политика.

"Екипът ни се грижи да осигури топъл обяд на най-уязвимата група от населението на нашата община – пенсионери и хора в нужда. Защото домашният социален патронаж има за цел да направи живота на тези хора по-лесен и щастлив“, каза по време на проверката Михайлов.

В Марково вече започна полагане на асфалт на ул. "Трети март". Качеството на изпълнение на строителството Михайлов провери на място съвместно с кмета на селото Десислава Терзиева. Отсечката е с дължина 520 метра.

"Това е поредният инфраструктурен обект в Марково. В началото на настоящия мандат беше извършен ремонт на почти 300-метрова отсечка от същата улица“, припомни общинският кмет.

Обиколката си Михайлов завърши на улица "Симеон" в Първенец, където работниците на фирмата-изпълнител изграждат тротоарната настилка.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Никога повече няма да можем да стигнем с влак от Пловдив до този ...
В Цалапица черешите са 8 лева, в Пловдив се продават на 25 лева, ...
Внимавайте: Срутища и огромни паднали камъни вгорчиха пътя на шоф...
Великденски празник за децата на Карлово
Деца от Пловдивско показаха специална техника за боядисване на яй...
Камион помля служебния автомобил на кмета на Кричим


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).