Читател за бруталното нападение в Брестовица: Роми са!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
15:19 / 07.03.2014
8683
Нападателите, които нахлуха в бензиностанция в Брестовица преди дни, са роми от махалата на селото. Това заяви на редакционния телефон на Plovdiv24.bg наш читател, приятел на пострадалия Николай Иринкин. Те са съответно на 21 и 22 години и са с множество криминални прояви. Иринкин е в критично състояние с кръвоизлив в мозъка.

Припомняме, че служители от ОДМВР - Пловдив разкриха за броени часове авторите на въоръжен грабеж, извършен в сряда в Брестовица. Разследването бе предприето под ръководството на Окръжна прокуратура - Пловдив по получен сигнал в полицията малко след полунощ.

Съобщено е било, че в бензиностанция в Брестовица били нахлули двама маскирани и въоръжени с пистолети мъже. Те успели да приведат в безпомощно състояние 33-годишния служител в обекта и отнели около 1700 лева оборотни пари.

На тръгване грабителите взели от жертвата си портфейла му с лични документи и 300 лева и мобилен телефон. Пострадалият мъж бе настанен за наблюдение в болница със средна телесна повреда.

Местопроизшествието е посетено от сформиран екип от РУП - Стамболийски и криминалисти в сектор "Противодействие на общата престъпност" - Пловдив. При предприетите процесуални и следствени действия няколко часа по-късно са установени извършителите на престъплението.

При претърсвания в домовете им са открити вещите, обект на грабежа. Двамата бяха задържани в ареста на РУП - Стамболийски, където е образувано досъдебно производство.


Виж коментарите (7)
Още новини от Регионални новини:
В Пловдивска област започна изграждането на най-новия православен...
Продават апетитен имот с къща на два етажа в Пловдивско
21-годишно момче е загиналият в тежкото меле на АМ "Тракия"
Млад мъж загина при тежка катастрофа на АМ "Тракия", пожарната е ...
За над 1 млн. лева продават голяма и известна фабрика в Пловдивск...
Акция на ГДБОП в област Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).