Брутални сцени в Родопите! Унижиха полицаи, сред задържаните - 2 дами!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
08:29 / 03.08.2021
6146
Петима са задържани, а един се издирва заради скандал и последваща агресия спрямо полицейски служител. Случката се разиграла в неделя около 22.30 ч., когато в РУ-Велинград бил получен сигнал за междусъседски скандал в района на квартал "Асфалтова база".

На място бил изпратен дежурен автопатрул, който предприел действия за изясняване на ситуацията и предотвратяване на сбиване. Тогава участващите в скандала насочили агресията си към униформените. На единия от полицаите били нанесени удари в областта на главата и тялото, а другият бил бутан и дърпан за униформата от участниците в свадата.

Незабавно към квартала са насочени допълнително полицейски екипи, които бързо установили и задържали по-голямата част от нападателите. С белезници на ръцете се оказали трима мъже на възраст между 37 и 60 години, една 29-годишна жена и 14-годишно момиче. Единият от нападателите над полицейския служител е успял да избяга и в момента се укрива, но самоличността е установена и се издирва.

Пострадалият полицай е транспортиран за преглед в МБАЛ-Велинград с контузно-разкъсна рана в областта на главата и кръвонасядания по гърба, без опасност за живота. Той е прегледан, нараняванията му са обработени и е освободен за домашно лечение. По случая са образувани две досъдебни производства - за нанасяне на телесна повреда на полицейски служител и умишлено пречене на полицейските органи да изпълнят задълженията си по служба. Разследванията са под надзора на Районната прокуратура в Пазарджик.

Виж коментарите (2)
Още новини от Регионални новини:
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...
Фермер от Пловдивско: В България скоро няма да има мляко


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).