Белово се поклони пред паметта на пожарникар, загинал геройски по време на работа

Автор: Силвия Станева
Коментари (0)
12:18 / 08.09.2019
4102
Венци и цветя бяха поднесени пред паметната плоча на младши -лейтенант Кръстьо Стоянов - пожарникар от РСПБЗН-Пазарджик, загинал при гасене на пожар в Белово станал на 07 септември 2000 година. Вчера се навършиха 19 години от трагичната смърт на огнебореца. Десетки оставиха венци и цветя пред паметната плоча поставена в негова чест на входа на СОУ "Александър Иванов-Чапай“ в Белово. На церемонията присъстваха семейството и близки на загиналия пожарникар, директорът на РДПБЗН-Пазарджик комисар Ангел Дудов, представители на Общинския съвет и администрацията на гр.Белово, пожарникари от районните служби в Пазарджик и Белово, ръководството и преподаватели от училището, граждани.

Как бързо отминаха тези 19 години, ще отминат още много, но споменът за него винаги ще е в сърцата ни. Където и да се намираме винаги ще го споменаваме с добро, защото той остави у нас човешкото си и колегиално отношение. С тези думи се обърна към присъстващите на поклонението в двора на училището комисар Ангел Дудов. В знак на преклонение и уважение към личността на младши-лейтенант Стоянов всички застанаха на колене в едноминутно мълчание.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Спряха строителството на новия мост над река Марица
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).