Баща се стресна след "Тате, стига си душил мама"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
21:07 / 19.02.2018
10968
Мъж души жена си пред детето, съдът му забрани да я доближава. Жител на Карлово е отстранен за 3 месеца от дома си. За същия период няма право да доближава приятелката си, с която живеел на семейни начала, службата й, както и местата й за социални контакти и отдих. Той ще трябва да плати и 200 лв. глоба. Това постанови Карловският районен съд, след като жената е завела дело за домашно насилие. Пострадала Таня Николова твърди, че в последните години е била подлагана на жесток психически и физически тормоз от Кирил Атанасов. 

Свидетел на скандалите и побоищата често ставала малолетното им дете. Така се случило и на 30 декември м.г., когато сестрата на Николова била в апартамента им заедно с дъщеря си. Пред нея Атанасов започнал да обижда жена си и да я гони. Тя облякла палтото си, като имала намерение временно да излезе, докато мъжът й се успокои. Сестра й обаче залостила входната врата и скрила ключовете.

Николова грабнала телефона, за да се обади на полицията, но Атанасов го измъкнал и го счупил. Завлякъл Таня към дивана, нанесъл й няколко удара и я стиснал силно за шията. Жената не можела да си поеме въздух и се задушавала, но биячът не я пускал. Сестра й стояла отстрани и наблюдавала безучастно. С последни сили Николова успяла да извика за помощ. 

"Тате, стига си душил мама", разкрещяло се детето на двойката, което дотичало в стаята. Бащата се стреснал и отхлабил примката, а жената успяла да се отскубне и да се обади на тел. 112, пише "24 часа". Пред съда Атанасов обяснил, че партньорката му си имала любовник, отсъствала по цели нощи и оставяла момиченцето на грижите на чужди хора. 

Той отрекъл да я е душил, но в заключението на съдебна медицина са описани травматични увреждания по шията. Жертвата твърди, че след инцидента е на успокоителни и в постоянен страх за живота си.

Виж коментарите (1)
Още новини от Регионални новини:
Спряха строителството на новия мост над река Марица
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).