Асеновградчанка стана на 100 години

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:39 / 25.02.2022
1400
Заместник-кметът по хуманитарни дейности в Асеновград Петър Петров с жест към столетницата Елена Рахова. Жената навърши 100-годишния си юбилей днес, 25 февруари. Подаръците от общината прие нейна близка. С оглед на епидемичната обстановка баба Елена остана у дома си.

Заместник-кметът връчи специално приготвения плакет, букет цветя и парична сума в размер на 500 лева, отпусната по предложение на администрацията и с решение на Общински съвет - Асеновград.

От свое име и от името на кмета Христо Грудев, инженер Петров пожела на Елена Рахова да е здрава, близки и приятели да са до нея дълги години и да се радват заедно на още много рождени дни.

Столетницата е родом от Дряново. Когато е била на 28 г., е претърпяла битова злополука и е загубила зрението си. В момента баба Елена живее в Асеновград, като за нея се грижи снаха й. 100-годишната асеновградчанка се интересува активно от политическата обстановка в света. Близките й разказват, че в момента много емоционално преживявала събитията около военните действия между Русия и Украйна.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Камион помля служебния автомобил на кмета на Кричим
МВР Пловдив: Петима мъже и жена са заподозрени за кражба на 360 к...
Няма открит нелегален алкохол в изба "Дядо Пламен"
Спряха строителството на новия мост над река Марица
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).