23-годишният Александър е заклал Рангел Терзийски

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
08:47 / 08.05.2015
3902
23-годишният Александър от пловдивското село Крумово е убиецът на Рангел Терзийски от село Малък чардак. Той е обвинен в умишлено убийство. Чичо му Николай е пуснат снощи от ареста и се е прибрал в дома си в Пловдив. Това са установили разследващите.

Двамата роднини бяха задържани за 24 часа в полицията, сега мярката на Александър е удължена на 72 часа. Окръжна прокуратура ще иска постоянен арест. Както вчера съобщихме, на прибиране към дома си 44-годишният Рангел е бил причакан от двамата, племенникът е извадил нож и го е наръгал в корема.

Според обясненията в полицията Николай не е могъл да го спре и станала белята. Двамата са били пияни.

Зетят и едната сестра на жертвата съобщиха пред репортера ни, че Рангел е бил жестоко бит, защото, когато го докарали от моргата, по лицето му ясно личали следи от удари на обувки и бил целият в синини.

Чичо и племенник преди много години живеели в Малък чардак. После се изнесли, но имали имот в селото и се връщали. Всяко тяхно появяване било съпроводено с агресия и скандали. Хората се плашили от насилниците. 

Преди два месеца те засекли Рангел в магазина и му извадили нож. Тогава пристигнала полиция и драмата се разминала, побойниците били предупредени да не доближават Терзийски. Миналият ден обаче в селото имало събор и пехливански борби. Рангел се черпел с приятели, когато му съобщили,че Александър и Николай са в селото.

Терзийски спрял да пие и веднага тръгнал да се прибира. За жалост обаче не успял да стигне до дома си. Никой от роднините на жертвата, които се бяха събрали вчера в дома му, не можа да каже реална причина за войната между убийците и Рангел. 

Знае се само, че са имали стара вражда. Терзийски оставя сираче 17-годишно момиче, което сам е отгледал, след като майката ги изоставила преди години.


Виж коментарите (3)

Още по темата (4):
14.05.2015 Оставиха в ареста убиеца от Малък чардак
08.05.2015 Убиецът от Малък чардак пребил полицай през 2011 г.
07.05.2015 Малък чардак настръхна след зверското убийство
07.05.2015 Смърт на километри от Пловдив, уведомиха прокуратурата!
Още новини от Регионални новини:
Община Асеновград доставя нови електрически автобуси
Нов инцидент до Пловдив!
В Брезово за пръв път от години насам ще празнуват с шествие 24 м...
НЧ "Родолюбие" – Асеновград бе официално открито с оперен концерт...
Цвета Караянчева в Раковски: Политика се прави със сърце и лице, ...
В Пловдивска област започна изграждането на най-новия православен...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).