Зверско чакане и опашки пред спешния кабинет в УМБАЛ "Свети Георги"

Автор: Адриана Георгиева
Коментари (17)
12:53 / 03.02.2020
24429
От зверско чакане и опашки пред спешния кабинет в пловдивската УМБАЛ "Свети Георги" се оплака читателка на Plovdiv24.bg. Публикуваме писмото й без редакторска намеса:

"Добър ден! Следя с интерес вашия сайт и много се радвам когато отразявате всичко,което се случва в нашия град. И мой роден, обичан град - Пловдив. Но не мога да не кажа какво се случи днес неделя 02.02.2020 година. Но искам да подчертая,че това не е нещо ново. Днес след обяд отидохме до УМБАЛ "Свети Георги" в град Пловдив, в спешния кабинет за спешен случай. Пред кабинета чакаха около 50-60 човека, всичките болни за спешни случаи. Тръгнахме си и отидохме в друга болница със спешен кабинет, където минахме значително по - бързо.

В УМБАЛ "Свети Георги" бяхме около 15:30 часа и до към 23-24 часа с много късмет и железни нерви можеше да минем. И това е винаги така пред спешния кабинет, не ден, не месец, а години, години наред. Та питам - докога ще продължава това пред спешния кабинет на областен град, защо няма повече дежурни кабинети и повече дежурни доктори. Докога, докога? Докато някой не умре или колабира ли? Дали тогава някой ще се заинтересува? Дано! Още съм оптимистка и обичам град Пловдив".

Виж коментарите (17)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).