Зрелищна демонстрация на МВР Пловдив впечатли пловдивчани

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
13:03 / 09.11.2019
10350
Днес, 9 ноември, на паркинга пред спортна зала "Чайка“ на бул. "Копривщица“ в Пловдив областната дирекция на МВР отбеляза по своеобразен начин професионалния празник на българската полиция – Архангеловден, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Жителите и гостите на града станаха свидетели на демонстрация на различни техники за лична защита и умения за задържане на нарушители на обществения ред, които служителите от сектор "Специализирани полицейски сили“ владеят.

По време на събитието бе представено оборудването и специализираните моторни превозни средства, с помощта на които униформените работят, за да гарантират сигурността на хората.

Показана бе демонстрация и от служителите на моторизирано звено "Сигма" и мобилните екипи за борба с масовите безредици.

Със своята дисциплина, изпълнителност и специфични способности се изявиха и полицейските кучета, заедно с техните водачи. Кучетата се обучават в питомника на областната дирекция на вътрешните работи. Четириногите бяха от породата на белгийска и немска овчарака и са икзключително дисциплинирани и послушни. Заедно с водачите си те работят по ткриването на следи и помагат при претърсване на местности, в които има изгубени хора. Те се включват и в охраната на футболни срещи и други масови мероприятия.

На мероприятието присъстваха около 200 пловдивчани и гости на града.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Зрелищна демонстрация на МВР Пловдив

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Наситена с позитивни емоции атмосфера в Пловдив
"Бий чорбата по главата" ехтя по Главната на Пловдив
Почерня от полиция край булевард "Източен" в Пловдив
Дама: Тези двамата май си мериха инструментите - на кого е по-мал...
Последна информация за разпространението на коклюш в Пловдив и ре...
БСП Пловдив: Социализмът означава безплатно образование и здравео...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).