Жители на "Източен" посетиха Народното събрание

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
15:59 / 24.03.2016
3530
По покана на народния представител от ПП ГЕРБ Петър Петров 35 жители на "Източен" посетиха Народното събрание. Със специално осигурен от кмета на района Николай Чунчуков транспорт те отпътуваха рано за столицата, развълнувани от предстоящото събитие.

Чунчуков лично ги изпрати и им пожела лек път и приятно изкарване в парламента. Там те имаха възможността на живо да проследят дебатите, да разгледат сградата на Народното събрание и да се срещнат с народните представители от ПП ГЕРБ от 16-ти МИР Пловдив-град. 

Макар че всеки понеделник е сред съгражданите си, депутатът от ГЕРБ Петър Петров беше затрупан с въпроси от личен характер и предложения за подобряване живота на хората. Припомняме, че той бе два мандата районен кмет именно на "Източен".

Гражданите се срещнаха с председателя на Парламентарната група на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов и с председателя на ПК по бюджет и финанси Менда Стоянова, на които зададоха много въпроси, като не пропуснаха да им подарят букети с красиви цветя, а Петър Петров получи картина с мотиви от Стария град.

На срещите присъства и народният представител от ПП ГЕРБ от 16-ти избирателен район Атанас Ташков. Направени бяха и много снимки за спомен. Групата от "Източен" благодари и на районния кмет Николай Чунчуков за дадената им възможност да посетят и разгледат Народното събрание.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Препродажбата на билети продължава
30 индийци ще карат градски автобуси в Пловдив, дават им жилища и...
Няколко въпроса след фаталната катастрофа на булевард "Руски"
В западната част на Пловдив: Вдигат му чистачките, но не му пука
Историческо богослужение на митрополит Николай в Дубай
Как оцеля последното лятно кино в Пловдив?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).