Жена от "Столипиново" роди преждевременно и зарови бебето в двора

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (24)
15:41 / 25.11.2013
9321
Ромка от "Столипиново" е родила преждевременно у дома и е заровила трупа на бебето в двора на къщата си. Трупчето е на момиченце. Образувано е досъдебно производство. Това съобщи говорителят на Районна прокуратура Атанас Илиев. 

Миналия петък в 5 часа сутринта 41-годишната Надка Карагьозова родила бебето. Според твърденията й, тя била бременна в 6-ия месец, а малката се появила на бял свят мъртва. Жената увила телцето в синя кърпа и го заровила.

Преди обед мъжът, от когото е детето - Борис, брат му Васил и още една тяхна позната намерили мястото и изровили трупчето. Борис веднага подал сигнал в Шесто РУП. Чака се да излезе назначената съдебно-медицинска експертиза, която ще докаже живо или мъртво е родено детето и каква е причината за смъртта. При първоначалния оглед не са открити следи от насилие по телцето, уточни прокурор Илиев.



Източник: БЛИЦ

Виж коментарите (24)
Още новини от Новини от Пловдив:
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща
Пловдивчанка напъха 20 000 лева в найлонова торба и ги пусна през...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).