Жандармеристи от Пловдив охраняват лозови масиви

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:11 / 11.09.2022
5102
Традиционно през гроздобера съвместни екипи на полицейското управление в Септември и жандармеристи от Пловдив участват активно в охраната на лозовите масиви. Това са част от предприетите мерки на ОДМВР Пазарджик за опазване на селскостопанската продукция в областта.

От вчера екипи на Зоналното жандармерийско управление в Пловдив при ГДЖСОБТ, съвместно с колегите си от районното управление в Септември патрулират в зоните на лозовите масиви.

Така полицаите създават условия за нормалното и спокойно протичане на брането на лозята в районите на градовете Септември, Белово, Ветрен, селата Бошуля, Виноградец, Карабунар, Аканджиево, Мененкьово.

Ще се извършват и засилени проверки в зоните около насажденията, на обособените пунктове за изкупуване на готовата продукция, на превозните средства и техните товари през деня и нощта.

С цел ефективност на инспекциите се призовава на гражданите да спазват стриктно разпорежданията на униформените служители и задължително да носят в себе си документи за самоличност.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пълен обрат със сервиза и недоволната клиентка!
Пловдивски учен с рекорден брой награди "Питагор"
В Пловдив казват кога е подходящият момент да имаме дете
Пригответе си поне 60 лева, ако искате да ги гледате на живо в Пл...
Луксозен хотел си направи незаконен паркинг в сърцето на Пловдив
Почина Христо Баев


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).