Зелена площ в "Тракия" тъне в боклуци

Автор: Мария Морунова
Коментари (1)
09:20 / 29.06.2015
1907
Зелен кът до хранителен магазин срещу блок 185 в "Тракия" е превърнат в сборище на мъже за пийване и хапване и не само... За това алармираха читатели на Plovdiv24.bg:

"Здравейте, редакция. Пишем ви за проблем, който е от много години. Снимките, които изпращаме, показват мястото, на което се паркира върху тревната площ и се събират едни и същи хора и оставят след себе си "чудеса". 

Най-големият проблем всъщност е, че това място е залепено до стената на магазин за хранителни стоки, от който всички ние пазаруваме. Наглостта не спира дотук обаче.

Тъй като живеем в блока до магазина, от който пазаруваме, не искаме да виждаме всички тези мъже как ползват гърба на обекта за нужник. 

Също знаем, че собствениците на магазина няколко пъти са правили забележки, искали са да направят детска площадка с озеленяване, но от кметството са им казали, че може, но за тяхна сметка. 

Да не говорим, че много често на мястото се носят газови котлони и го превръщат в трапезария. Надяваме се чрез вас нещата ще се променят, за което благодарим."

Сигналът е отнесен до районното кметство, откъдето обещаха разговор с хората, за да потърсят решение на проблема.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Ужасно начало на съботния ден в Пловдив!
Бебето чака бебе другия месец
Шофьор: В час пик тук е страшно!
Заради събора "Прослав" пее и танцува" ограничават движението в ч...
Най-отровните паяци, влечуги и други екзотични животни на уникалн...
Клиентка на такси: Предложих да звънна на полицията, след което м...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).