Започват да слагат лампи на алеите на Младежкия хълм

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (18)
09:20 / 27.07.2013
5437
От другата седмица стартират дейностите по осветяването на алеите на Младежкия хълм, научи репортер на Plovdiv24.bg. Така след повече от 7 години тъмните алеи на хълма ще светнат, категоричен е главния инженер на Община Пловдив Йордан Калев. 

Още през месец април репортерска проверка на сайта на място установи, че на някои от алеите има монтирани боядисани в светлосиньо електрически стълбове, но те са без осветителни тела по тях. 

"Да, запознат съм с проблема. По наша информация стълбовете нямат лампи от поне 7 години. В момента тече обществена поръчка за закупуване на материали и през лятото на тази година ще решим казуса", разказа тогава специално за Plovdiv24.bg Калев.

Предстои тотално облагородяване на алеите и изграждане на нова кабелна мрежа. "Оказа, че такава досега е нямало или е ако е имало, то кабелите отдавна са отрязани", коментира още той. Беше обявена и обществена поръчка от Община Пловдив. 


Виж коментарите (18)
Още новини от Новини от Пловдив:
Безплатна "синя зона" в Пловдив
Пловдивчанин измина 200 км, за да вземе инвалидната си количка
Тихомълком пуснаха новоасфалтираната улица "Д-р Георги Странски" ...
Изненади в листата на ГЕРБ - Пловдив за изборите на 9 юни
МВР с интересен ход след статията на Plovdiv24.bg за безобразията...
Семейство от "Базар Капана": Боядисваме само борци


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).