Започва поредната сесия на ОбС Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:25 / 17.03.2011
2268
Днес в 9.00 часа, председателят на ОбС Пловдив Илко Илиев в присъствието на 27 общински съветници, даде началото на поредната сесия на ОбС Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Дневният ред на заседанието на общинските съветници се състои от 18 точки.

И на тази сесия на градският парламент се очакват оспорвани дебати между съветниците по повод: "Изменението на бюджета на Община Пловдив за 2011г.". Във връзка с приемане на "План-сметка за приходите и разходите за поддържане на чистотата, сметосъбирането и сметоизвозването за 2011 г.", общинските съветници от ГЕРБ още вчера, на нарочна пресконференция, дадоха заявка за оспорване на въпросната сметка.

Изключително важна точка от дневният ред е и "Отмяната на Наредба № 2 за организацията и безопасността на движението и дисциплината на водачите на пътни превозни средства и пешеходците на територията на Община Пловдив" и приемането на "Наредба за организация на движението на територията на Община Пловдив". По оношение на Наредба № 2 вече се знае, че групата общински съветници от ГЕРБ няма да я подкрепят и ще искат нейното доразглеждане в комисиите на ОбС Пловдив.

Очаквайте по-късно подробности от сесията на градския парламент. Първи на трибуната в заседателата зала се изказа общинския съветник от "Атака" Димитър Керин. Той поиска отпадане на точките от дневния ред, касаещи освобождаването на съветниците от неговата партия от участие в общински комисии. 


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Клиент: Преведох пари към собствената си сметка, а банката ми удъ...
Щурo и незабравимо събитие предстои край Пловдив
Обявиха ареста на Георги Георгиев за незаконен
Започнаха изкопни дейности в зелената площ пред "Пълмед", кметств...
Кметът на "Западен" потвърди за ново кръгово и нов светофар на "П...
Под засилена охрана в Пловдив пристигнаха 1 180 500 хартиени бюле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).