Започва националният семинар "Менторство за млади жени и момичета"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:30 / 30.05.2008
1047
Сдружение People to People International организира днес еднодневен тренинг курс като част от международния проект за създаване на "Европейска федерация на менторите за млади жени и момичета". В семинара ще вземат участие представители на НПО, педагогически съветници, преподаватели, психолози и педагози от цялата страна. Организацията цели да повиши международното разбирателство и сътрудничество чрез образователни, културни и хуманитарни дейности, включително директен обмен на идеи и опит между младите хора от различни страни и различни култури.

Специални гости на форума ще бъдат представители от Сдружение за иновативни социални политики, Австрия. Целта на проекта е създаване на компетентна международна мрежа за постигане на нови, по-добри стандарти в сферата на "подкрепата за жени и млади момичета", чрез обмен на различни добри практики и опит.

Проектът цели също да създаде контакти между ментори, организации предлагащи подкрепа за жени и млади момичета и участници в процеса на вземане на решения, чрез обмен на добри практики в сферата на методическите похвати и практически опит, както и разработване на структури за стабилно развитие на мрежа работеща по проблемите на "подкрепата за млади момичета".

Партньори по проекта са неправителствени организации от България, Чехия, Естония, Германия, Гърция, Италия, Латвия, Полша, Португалия, Румъния, Турция, Великобритания. Той се финансира по програма "Младежта в действие" на Европейската комисия.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Клиент: Преведох пари към собствената си сметка, а банката ми удъ...
Щурo и незабравимо събитие предстои край Пловдив
Обявиха ареста на Георги Георгиев за незаконен
Започнаха изкопни дейности в зелената площ пред "Пълмед", кметств...
Кметът на "Западен" потвърди за ново кръгово и нов светофар на "П...
Под засилена охрана в Пловдив пристигнаха 1 180 500 хартиени бюле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).