Започнаха реконструкцията на бул. "Свобода"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
12:11 / 01.09.2010
1829
Строително - ремонтните дейности на бул. "Свобода" започнаха рано тази сутрин. Реконструкцията на булеварда включва няколко етапа, първият от тях  бе преди седмица с работата на ОП "Паркове и градини" по изсичането на клони, храсти и стари дървета. "Ремонтът е цялостен, с пълна реконструкция на булеварда. Ще бъде подменена ВиК мрежата, ще има ново паркоустройство и осветление"- обясни кметът на "Западен" - Здравко Димитров.

"В започналия първи етап от строителството има неотчужден имот, собствениците на който засега са дали съгласие за отчуждаването му и не би трябвало да се създават проблеми в работния процес"- каза още районният кмет. Дължината на отсечката е 500 м., с ширина 29 м., включваща тротоарите, 14 м. е ширината на пътното платно. Фирмата - изпълнител на обекта е "Драгиев и Ко" и според договора, ако не възникне проблем с неотчуждения имот,  строителните  дейности трябва да приключат около Нова година.    

Източник: ПОТВ

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Обяснение в любов в Пловдив: Честит рожден ден, Цветана!
Ваня Григорова, лидер на Коалиция "Солидарна България", се срещна...
Блъснаха моторист на бул. "Свобода"
Популярен българин се появи на изненадващо място в Пловдив
Сигнал: Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупос...
Читателка: Европа ли? Не само ще ни се смеят, ами и ще ни изхвърл...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).