Започна ремонт на паркинг на ул. "Милеви скали"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:16 / 23.10.2015
1675
Кандидатът за кмет на район "Северен" от ПП ГЕРБ за втори мандат Ральо Ралев и изпълняващият длъжността районен кмет Лариса Кътова направиха символична първа копка за начало на ремонтните дейности на паркинг, находящ се на ул."Милеви скали" №4 в кв. "Гагарин".

Паркингът е с изключително компрометирана настилка асфалтова настилка, която на места дори липсва. Ремонт тук не е правен от десетилетия.

"Ремонтните дейности ще обхванат площ от 450 кв.м, и ще включат фрезоване на старата асфалтова настилка, полагане на основа на местата, където е необходимо, полагане на четирисантиметров плътен асфалтобетон. Стойността на ремонта възлиза на 10 000 лв. и се очаква да приключи до седмица", коментира Лариса Кътова.

"Реконструкцията на паркинга става възможна благодарение на отпуснатите по предложение на кмета Иван Тотев целеви средства от общинския бюджет за ремонт на вътрешнокварталните улици в район "Северен", сподели кандидатът на ПП ГЕРБ за втори кметски мандат в район "Северен" Ральо Ралев.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Ако сте в Пловдив заведете детето си на "Детски панаир на занаяти...
Георги Георгиев, ГЕРБ: Доходите на българите са изядени с 30% зар...
36 лева за килограм боровинки в Пловдив
Теодора напусна дома си в Пловдив, в момента никой не знае къде е...
Добри новини за Югоизточния обход на Пловдив
Геворг Харутюнян остава на топло


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).