Започна продажбата на нов тип жилища в самия център на Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:00 / 19.11.2019
10170
ARCO REAL ESTATE има удоволствието да Ви представи ексклузивно сграда Point Avenue - най-новият жилищен проект в самия център на гр. Пловдив, който съчетава непреходната архитектура на миналото с модерните удобства и трендове на съвремието.

Point Avenue e сграда с емблематично и историческо значение, с модерно изпълнение и интериор, предлагаща функционални апартаменти, носещи аристократичния дух на XX век.

Разположен на възлова за града комуникационна локация – бул. Руски и ул. Велико Търново, Point Avenue е в непосредствена близост до всички емблематични за града забележителности. Сградата се намира на крачка разстояние от главната улица и очарованието и романтиката на  "Цар Симеоновата градина",  МОЛ Марково тепе, детски градини и училища, медицински заведения, парк Бунарджика и Младежки хълм, както и автобусни спирки, които го превръщат в едно от най-добрите места за живеене в Пловдив.

Сградата ще бъде реализирана от инвеститор, който в портфолиото си притежава два успешно реализирани проекта в последните години, а именно емблематичния за град Пловдив Capital City Center на бул. “Христо Ботев" и бутиковия Хотел ОБОРИЩЕ 5 в самия център на София. В завършен вид проектът ще осигури дом за над 80 семейства.

Сградата е с обособени пет жилищни входа, а общият брой на апартаментите в нея е 83. Проектирани са двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти, ателиета, както и първите по рода си за Пловдив лофт жилища, популярни на Запад и характеризиращи се с големи пространства, високи тавани и много светлина.

В Point Avenue Plovdiv ще откриете двустайни апартаменти с квадратури от 54 кв.м. до 113 кв.м, тристайни апартаменти от 80 кв.м. до 180 кв.м. и четиристайни и мезонети от 62 кв.м до 185 кв.м.

За обезпечаване нуждите на апартаментите и ателиетата са предвидени 83 сутеренни паркоместа и гаражи, както и 38 наземни паркоместа, или общо 121 места за паркиране.

Point Avenue е глътка свеж въздух, предлагаща удобство, стил и достъпност в най-добрия момент да притежавате апартамент в центъра на Пловдив.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).