Заловиха младеж с 1/2 кг амфетамин на бул. "Шести септември"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
13:07 / 30.06.2015
3305
Двама наркопласьори са арестувани в хода на спецоперация в Пловдив. В петък акцията била проведена под ръководството на Окръжна прокуратура - Пловдив от служители на Четвърто РУ. В съвместните действия взели участие и колегите им от пловдивския отдел "Криминална полиция" и СДВР. 

На бул. "Шести септември" за проверка бил спрян лек автомобил "Опел" със софийска регистрация. С него се придвижвал В.Д. /24 г./ от софийско село, познат на полицията по линия на наркотици. 

При последвало претърсване в колата разследващите открили тайник с 500 грама амфетамин. Младият мъж е отведен и задържан в Четвърто РУ. Като съпричастен по случая от служители на СДВР е арестуван негов 21-годишен съсед - Б.Г. 

При предприетите процесуални и следствени действия от жилището на младежа били иззети 100 грама амфетамин и 100 таблетки екстази. По случая е започнато досъдебно производство в Четвърто РУ - Пловдив по чл. 354а от НК. С прокурорско постановление на В.Д. и Б.Г. е повдигнато обвинение и те са приведени в следствения арест.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Убийството в Кючука: Ударите са нанасяни както в изправено, така ...
Верижна катастрофа между няколко автомобила до Труд
Военни демонстрираха различни техники и тактики в Пловдив
Малшанс споходи десетки пловдивчани
2130 пловдивчани имат възможност да изпитат напълно непозната тръ...
Започна транспортирането под полицейски съпровод на машините за г...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).