Ясна е съдбата на Иван, който пиян помля 5 коли на моста на Адата

Автор: Георги Василев
Коментари (0)
08:45 / 26.11.2019
9534
34-годишният пловдивчанин Иван Рангелов, който седна пиян зад волана и причини верижно меле с пет коли на моста на Адата, се размина с условна присъда, след като си стисна ръцете с прокуратурата, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Катастрофата стана на 19 декември м.г. Тогава, около 7 вечерта, Иван потеглил с колата на приятелката си към нейния дом, въпреки че преди това бил пил алкохол.

Мъжът карал към центъра по моста на Адата, като се движел в средната лента. Пред него имало дълга колона от автомобили, които изчаквали зелен сигнал на светофара. Иван не преценил пътната обстановка и не успял да реагира, като се нанизал в намиращото се пред него мицубиши.

От инерцията то се ударило във форд, който бил отпред, а той – в ситроен, който пък треснал рено. Във верижната катастрофа освен материални щети имало и ранени хора, като най-много пострадал Петко Питев.

Днес Иван се яви в съдебната зала за първото дело срещу него, но не си беше назначил защитник. Прокурорът предложи делото да бъде разгледано по общия ред, но подсъдимия искаше да сключи споразумение с обвинителя.

Наложи се да бъде назначен служебен адвокат, което отне около час. В това време в залата пристигна и пострадалия Питев, който беше конституиран като частен обвинител.

След кратко обсъждане на споразумението, страните си стиснаха ръцете на двугодишна условна присъда с 5-годишен изпитателен срок.

Споразумението не подлежи на обжалване.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Цвета Караянчева в община "Родопи": Имаме амбиция за открито упра...
Загадка от "Кючука": Кой е с предимство?
Чудесни новини за детето, малтретирано в Пловдив: Добре е и ходи ...
Наглостта на тарикатите в Пловдив няма край
Неприятно преживяване за десетки пътници, решили да пътуват с бър...
Аварии оставиха хиляди в Пловдив и областта без вода в почивния д...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).