Възможно забавяне в пускането на новите карти, обмислят варианти за действие

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
13:35 / 11.01.2010
2641
На среща между пловдивските превозвачи и заместник-кмета Александър Константинов по-късно днес следобед ще се поставят редица важни проблеми, свързани с градския транспорт, съобщи за Plovdiv24.bg управителят на "Хеброс бус" Веселин Дошков.

Те ще искат категорични гаранции за реалното увеличение на компенсациите, което бе заявено от общината, тъй като си имали достатъчно причини да се съмняват в превръщането на обещаното в реално. Друго искане, което превозвачите смятат да поставят, е за изплащане на компенсациите ежемесечно, като им бъде превеждана 1/12 от сумата, за да могат да изпълняват финансовите си задължения към банки и други институции.

Дошков отбеляза, че трябва да се реши какво да се предприеме, ако отпечатването на картите за градския транспорт се забави и имащите право на преференции не успеят да се снабдят с такива до началото на месец февруари, когато влиза в сила новата разпоредба.

Не на последно място ще искаме изваждането на Ангел Батаклиев от комисиите, в които участва, тъй като в качеството си на общински съветник и в същото време - собственик на транспорта фирма, влиза в остър конфликт на интереси и това не може да продължава, категоричен беше Веселин Дошков.

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
Издадена е заповед да се проверят всички камери, които са засекли...
Заведение в "Капана" хванато в крачка
Кметът: Поклон пред творците на Пловдив!
Богослов: Напълно логично е митрополит Николай да бъде номиниран ...
Цветелина Пенкова отчете мандата си в Европарламента и се срещна ...
Читателка: Намерена е голяма връзка с ключове


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).