Във времето на катастрофите и убийствата се случват и хубави неща

Автор: Васил Динев
Коментари (1)
17:01 / 17.05.2019
5240
Читателка на Plovdiv24.bg се свърза с нашата медия, за да сподели нещо страхотно. Даваме й думата сега: "Здравейте! Обръщам се отново към Вас за споделяне на една чудесна новина! Във времето на катастрофите, градушките и убийствата се случват и хубави неща, за които си струва да научат повече хора!

Ще Ви бъдем благодарни, ако отразите това малко и красиво събитие! Вчера в ДГ "Еделвайс" малчуганите откриха с лопатки, лейки и разсад една малка зеленчукова градина! С подкрепата на директорката на градината Надя Загорска и съдействието на родителите от 2б група спретнахме забавен празник, като децата показаха колко много знаят за зеленчуците и здравословното хранене!

С мъничките си ръчички се докоснаха до Майката Земя и за радост на мама и тате се потрудиха много! В екипна работа с родители, базирана на взаимно доверие, направихме детските усмивки още по-големи! Пишем Ви учителките на децата г-жа Нейкова, г-жа Котупова и помощник-възпитател Ваня Ликова!

Ще направите предстоящия празник 24 май още по-хубав за нас и децата, като споделите с читателите, че все още има и хубави истории за разказване! Благодарим Ви от сърце! Знаем, че ще ни уважите, защото ние, вашите читатели, също Ви уважаваме! Изпращаме Ви и малко снимки! Много късмет и "горещи" новини Ви желаем!"

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Снимка показва как е изглеждала Главната на Пловдив, когато по не...
Даваме 78 000 лева за близо 100 химически тоалетни в Пловдив
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).