Връщат пари на пловдивчани за надплатена топла вода

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:10 / 27.12.2011
1224
След отчитане на всички водомери за горещо битово водоснабдяване в Пловдив дружеството за дялово разпределение изготви изравнителните сметки за топла вода и ги предаде на Топлофикация, съобщиха от пресцентъра.

Данните от изравнителните сметки за топла вода показват, че 30,28% от клиентите на дружеството в Пловдив ще получат обратно пари, тъй като през летния сезон са плащали повече от реалното им потребление. 29,70% от клиентите на дружеството пък ще трябва да доплатят за консумираната топла вода, тъй като прогнозните сметки са били по-ниски от реалното им потребление. 

Без разлика в прогнозираната и реално потребената енергия за подгряване на водата са 1,64% от клиентите на дружеството в Пловдив. Така те нито ще получават пари, нито ще доплащат за топлата вода през лятото. Още 38,37% от клиентите на дружеството за топлинно счетоводство са потребители само на услугата топлоснабдяване в Пловдив, без да ползват топла вода.


Източник: радио "Фокус"

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Удар между коли затапи Околовръстното на Пловдив, има полиция
На празник като на празник, район "Южен" се отчете
Пловдивчани гневни на новите порти на Източната порта: Като в зат...
В Пловдив жена получи бяла роза - някои разчетоха това като злове...
Пловдивчанка за Централна поща: Огромното й постмодерно туловище ...
Община Пловдив дава близо 2 млн. лв. за контрольори за лечебните ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).