Временно поставени спирки объркват пловдивчани

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
09:22 / 05.03.2015
3644
Проблем с временно поставени спирки - за това съобщава читател на Plovdiv24.bg:

Здравейте, пиша ви относно едно недоразумение или бих могъл да го нарека некомпетентност относно хората, работещи в институцията, която "слага" и "мести" знаци. Ще цитирам вашата новина, която бе публикувана миналата седмица във връзка със затварянето на ръкава на бул. "Васил Априлов" с бул. "Марица-юг": 

"Западното платно над река Марица по бул. "Васил Априлов" и подходът към бул. "Марица-юг" се затварят за движение в периода от 04.03.2015г. до 26.04.2015 г., съобщиха от ОП "Организация и контрол на транспорта". Създадена е временна организация за безопасност на движението".

Маршрутите на автобусна линия 17 и 37 претърпяват няколко промени, които обаче от ОП "Организация и контрол на транспорта" не са съобразили, затова ви пращам и снимков материал. Все пак промяната не е за ден или два, а за 2 месеца!

Бул. "Копривщица", западно платно - спирка №372 - бул. "Копривщица" , десен завой по бул. "Марица", десен завой по бул."Копривщица"- източно платно - временна спирка /1/ на 100 м южно от бул."Марица- юг", временна спирка /2/, южно от " Т-образното кръстовище с ул. "Младежка", ляв завой по бул."Шести септември" - спирка № 115, бул."Шести септември" №54, автобусна линия 17 завива надясно по бул. "Васил Априлов", а автобусна линия 37 продължава по маршрута направо.

Спирка номер /1/ временна - си е поставена на мястото "на 100 метра южно от бул. Марица Юг". (Макар да е с грешна табела, защото там трябва да е спирка 373, а не 374, както се вижда от снимката).

Спирка номер /2/ временна - не съществува. Вместо служителите да я сложат на мястото и "южно от Т-образното кръстовище с улица "Младежка", те са я сложили северно, при това между изхода и входа на последната спирка на автобус 22, посока бул. "Марица", т.е. спирка има, автобуси там няма!

Спирката трябваше да бъде поставена на първия пешеходен ЖП прелез! На картината, която съм ви изпратил, с червено са отбелязани спирките, които трябва да са по новия маршрут, старите спирки с черно по оригиналния маршрут и грешно поставената спирка със зелено!

Хората дори не са били уведомени със съобщения по спирки 373 и 374 да не чакат покрай бул. "Марица-юг", защото от там автобус не минава. Вчера няколко пъти минах през там и видях много хора да чакат автобус, все пак там има студентски общежития и хората не познават добре града и това как да се уведомяват за промените!

Надявам се, че ще успеете да се свържете с ОП "Организация и контрол на транспорта" и ще поправят грешката си в най-кратък срок! Като една отговорна институция разчитам, че ще следите случая докрай.

Сигналът е предаден на отговорните институции, откъдето обещаха проверка и решаване на проблема!


Виж коментарите (1)

Още по темата (49):
20.07.2016 Важно! Местят автобусна спирка в Пловдив!
18.07.2016 Махнаха и асфалтираха зелената разделителна ивица по "Васил Априлов"! Обясниха дали ще е завинаги!
25.11.2015 Тапа се образува по моста на булевард "Васил Априлов"
12.11.2015 Вече полагат маркировка на моста на "Васил Априлов"
16.10.2015 Мостът на "Васил Априлов" с ново художествено осветление, вижте как изглежда през нощта!
07.09.2015 Мостът на "Васил Априлов" готов, пуснаха движението!
Още новини от Новини от Пловдив:
Фолклорно събитие ще разтърси Прослав
Известна рожденичка имаме и днес
Ако видите този мъж, веднага се обадете на полицията в Пловдив
Гладиаторска среща на емблематично място в Пловдив
Заместник-министър в Пловдив: 33 млрд. лева европейски пари е опо...
В Пловдив прекъснаха преводача на Митрофанова, речта звуча само н...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).