Време е за вълшебни приключения в коледния SelfieShop на Mall Plovdiv

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:00 / 26.11.2021
2474
Специални коледни площадки, на които всички посетители на  Mall Plovdiv ще могат да си направят весели снимки за спомен, ще бъдат открити утре (27 ноември) в търговския комплекс. Празничният #SelfieShop е разделен на четири отделни стаи за снимки, като всяко помещение е подходящо, както за индивидуални фотосесии, така и за детски, семейни и приятелски компании. Всяка стая ще изненада посетителите, освен с различен декор и с допълнителни аксесоари, които всеки ще избира според въображението си, за да създаде своите неповторими кадри.

Посещението е абсолютно безплатно и не е обвързано с покупка.

Желанието ни е да усмихнем повече хора и да събудим Коледния дух, защото най-очакваните празници в годината са свързани със споделени моменти с любими хора, казват от екипа на  първия мол в Пловдив. Любимият #SelfieShop е специален подарък за всички, във връзка с наближаващите Коледни празници. Идеята се осъществи за първи път през 2020 г. като първото място за модна селфи фотография у нас. Тази година тя се завръща с празнична концепция. Посетителите ще могат да си избират измежду 4 декора - Зимна приказка, Обърнатият свят, Еленът на Дядо Коледа и Шейната на чудесата.

#SelfieShop се намира на първи етаж в Mall Plovdiv (срещу малкия ескалатор) и ще бъде отворен всеки ден от 11:00 до 20:00 часа, в периода от 27 ноември до 30 декември. Почивен ден ще бъде единствено 24 декември.

С оглед спазване на всички необходими мерки за безопасност, в помещението ще се допускат до двама посетители едновременно. При посещение на групи  - всяка група ще се снима поотделно. Всички повърхности в стаите са третирани с нано препарата за дезинфекция Liquid guard, уточняват от управата на търговския комплекс. Персоналът ще бъде оборудван с лични предпазни средства.

Мястото предлага и безплатни фотографски услуги, като всички желаещи имат възможност да си запишат час за лична фотосесия, заснета от професионален фотограф. Той ще е на разположение в #SelfieShop през уикендите, както и в избрани дни през седмицата. Всяка сесия включва заснемане на кадри в четирите стаи, в рамките на 15 минути. Най-хубавите (до) два кадъра могат да бъдат разпечатани на място на хартия с размер 10х15 см, като Коледна картичка-подарък. В допълнение, всички снимки в дигитален формат могат да бъдат изпратени по имейл.

Повече информация за Коледния #Selfieshop на Mall Plovdiv желаещите могат да открият на сайта на търговския център.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).