Внимание, дами! Заключвайте колите си, докато шофирате в Пловдив!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (34)
10:32 / 10.01.2012
9506
Полицията издирва мъж, извършващ кражби на дамски чанти от автомобили, чакащи на червен сигнал на светофари в Пловдив. 

Снощи около 20 часа на кръстовището на булевардите "Пещерско шосе" и "Васил Априлов" мъж отворил предната дясна врата на спрял на светофара лек автомобил "Рено Клио" и взел дамската чанта на 52-годишната шофьорка. В чантата имало 300 лева, мобилен апарат и две дебитни карти. След 20 минути от едната карта са били изтеглени 2400 лева. Половин час по-рано на същото кръстовище е била открадната по подобен начин чантата на 42-годишна жена, шофирала "Опел Мерива". В чантата е имало лични документи и два мобилни телефона.
 
Три дни по-рано в Шесто РУП е било получено съобщение, че около 17 часа на бул."Източен" при спиране на червен сигнал на светофарна уредба от лек автомобил, управляван от 40-годишна жена, непознат отнел дамската й чанта, оставена на седалката. Същия ден в 18.45 часа на кръстовището на бул."България" и ул."Огражден" отново след отваряне на врата на купето, но на лек автомобил "Ситроен", е била открадната чантата на 19-годишно момиче, шофирало колата. В чантата имало лични документи, два мобилни телефона, дебитна карта и 400 лева. 

Ден преди това около 21 часа на кръстовището на бул."България" и бул."Васил Априлов" по същия начин непознат мъж взел от купето на лек автомобил "Опел Астра" дамската чанта с лични документи, мобилен телефон, фирмен печат и 400 лева, собственост на 35-годишната шофьорка на колата. 

Във връзка със зачестилите от този вид кражби на дамски чанти от автомобили полицията отправя апел към жените, които шофират сами, да заключват вратите на колата си, когато са в движение.

Виж коментарите (34)
Още новини от Новини от Пловдив:
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...
Починала е пловдивчанката, чиято история разчувства мнозина
Млада двойка не хареса живота в Пловдив, осъществиха мечтата си з...
5 места в Пловдив без вода
1/4 от "Рогошко шосе" е почти готова, за повече няма пари


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).