Внимание! Опасност дебне пловдивчани, докато пазаруват!

Автор: Мариана Панчева
Коментари (16)
09:36 / 21.11.2016
27860
Масово крадат катализаторите от опели, сигнализира читател на Plovdiv24.bg и призова: "Моля, предупредете чрез вашата медия собстениците на Opel да си свалят сами катализаторите. Иначе някой друг ще им помогне."

"Миналия петък - 11 ноември, бях в "Джъмбо" и докато аз си пазарувах вътре, някой пазаруваше навън. От моята кола - "Опел", бе свален катализаторът. Когато попитах в магазина дали има камери, ми отговориха, че няма. Попитаха какво се случило и аз отговорих, че са ми отрязали катализатора. Без да знаят каква ми е колата, ме попитаха "Опел" ли карам.

На техен колега също му го откраднали. На другия ден отидох да ми сложат заместител и в сервиза дойде друг човек, на който същата вечер са му отрязали катализатора - колата е "Опел", пред "Триумф" в "Тракия". Тази седмица на мой приятел, който работи в "Хоум Макс" също му отрязаха катализатора - също от Opel, докато е бил на работа.

Моля предупредете чрез вашата медия
 собствениците на Opel да си свалят сами катализаторите. Иначе някой друг ще им помогне. Чувството е неуписуемо, когато запалиш колата и разбереш, че катализаторът го няма".

Виж коментарите (16)
Още новини от Новини от Пловдив:
Българската общност в Мадрид иска директни полети до Пловдив
Млада психоложка се завърна от САЩ, за да възроди емблематично мя...
Сигнал: Разбит път заради поредния строеж в Пловдив
Десетки излязоха на протест на Главната на Пловдив, искат затвор ...
Сигнал: Препятствие пред мол "Пловдив"!
Стотици хора навсякъде по центъра на Пловдив, опашки се извиха на...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).