Внимание: Агресивно куче напада в "Кючук Париж"! Издирват го!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (28)
12:29 / 13.07.2012
11959
Агресивен дого аржентино е отхапал крака на осиновено куче и го е оставил с два крака, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Инцидентът е станал в "Южен", на улица "Гаврил Кръстевич", а за него съобщи Владо Илиев, шеф на Общинския инспекторат в Пловдив. Той уточни, че пострадалото куче, което е осиновено преди известно време, е било с три крака заради предишен инцидент.

В инспектората има няколко жалби във връзка с белия дого аржентино. Стопанинът му обикновено го е разхождал без намордник и каишка. Песът нападал само свои събратя, а към хората не бил агресивен. В момента служители на пловдивското ФБР издирват собственика, за да му съставят акт и да си понесе последствията, предвидени по закон.

Още жалби са постъпили в институцията във връзка с агресивни кучета. В Северната промишлена зона, в близост до автосервиз, глутница от три бездомни псета, едното от които с марка на ухото, нападали служители, работещи наоколо. По случая също е назначена проверка.

Виж коментарите (28)
Още новини от Новини от Пловдив:
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...
След статия на Plovdiv24.bg премахнаха грозни и незаконни реклами...
Много грозна история с възрастна жена пред "Кауфланд"
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).