Внезапно почина Геракси Гераксиев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
08:48 / 08.02.2024
18196
Внезапно е починал талантливият художник от Асеновград Геракси Гераксиев. Тъжната вест бе съобщена в социалните мрежи от негови близки и приятели. 

Геракси Гераксиев е роден на 06.12.1974 г. в Асеновград. Член е на Дружеството на Пловдивските художници, “Ново Арт Общество" – Асеновград и “Сдружение Творци" – Асеновград. Има реализирани три самостоятелни изложби и многобройни участия в съвместни арт проекти. Част от съвместните проекти включват изяви в галериите “Маестро", “Натали", “Агора" в гр. София, зала “Средец" в Mинистерството на културата, авторския проект “Ритъмът на телата", реализиран съвместно с художника Аспарух Сърбов, общи изложби на ДПХ в галерия Пловдив, галерията на Гладстон и галерията на МОЛ “Галерия". Негови творби са собственост на частни колекции в България, Германия, Великобритания, Белгия, ЮАР, Люксембург, Русия САЩ и други. Живее и работи в Асеновград.

В галерията може да разгледате негови творби, които редовно качваше в страницата си във фейсбук.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Адвокатката на Караджов: Предполагаме, че има оръжие и заплашва, ...
Домът на бившия полицай Венцеслав Караджов е блокиран от полиция,...
Експолицаят Караджов, осъден на доживотен затвор се е барикадирал...
Кметът на Пловдив ще посрещне Стефка Костадинова
Кметът на Пловдив: При 200 км/ч е невъзможно
Отцепиха част от Цар Симеоновата градина!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).