Внесоха обвинителен акт срещу свекърва, принудила снаха си да проституира

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:38 / 03.07.2008
1136
Районна прокуратура внесе обвинителен акт срещу Фатма М. от Пловдив, за извършен в началото на август миналата година трафик на жена с инициали Ш.С от с. Труд, като чрез въвеждане в заблуждение я е транспортирала до Турция, с цел да бъде използвана за развратни действия, независимо от съгласието й. Фатма М. е обвинена и за това, че на 9 август миналата година в Истанбул е принудила Ш.С. да проституира, противно на волята й, като е употребила за това сила и заплашване, за което законът предвижда наказание лишаване от свобода до 6 години.

Фатма М. живеела преимуществено в Турция, като при едно от посещенията си в България в началото на август 2007 год. посетила с. Труд, под предлог да види внука си, отглеждан от Ш.С и роднините й. Фатма М. предложила на Ш.С. да отиде с нея в Турция, където обещала да й намери работа в обувната промишленост срещу добро заплащане. Предложението се сторило привлекателно на Ш.С. и на 7 август двете отпътували за Истанбул. Там Фатма М. настанила Ш.С. в избено помещение, свързано посредством стълбищен коридор със стаята, обитавана от Фатма М., взела паспорта  и наличните й средства, като я заключила в помещението. Още на 9 август Фатма М. завела на три пъти по двама клиенти, които едновременно осъществили полов контакт с Ш.С. През следващите дни до 16 август Ш.С. била посещавана в помещението и средно от по 5-6 мъже дневно, които след предварително заплащане на Фатма М. консумирали различни сексуални услуги. За да държи Ш.С. в непрекъснато състояние на страх и подчинение, Фатма М. перманентно упражнявала върху своята жертва различни способи за насилие и унижение. На 17 август Фатма М. продала Ш.С. като стока на изселник от България. В стремежа си да намери начин да се измъкне от ситуацията Ш.С. го убедила, че трябва да се се прибере в страната за да погаси теглен от нея кредит. Мъжът и повярвал и на 20 август я съпроводил до гарата, като й купил билет за влака.Така Ш.С. се прибрала в страната, незабавно след което сигнализирала органите на полицията.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
От днес за две седмици затварят възлово кръстовище в "Южен"
Българската общност в Мадрид иска директни полети до Пловдив
Млада психоложка се завърна от САЩ, за да възроди емблематично мя...
Сигнал: Разбит път заради поредния строеж в Пловдив
Десетки излязоха на протест на Главната на Пловдив, искат затвор ...
Сигнал: Препятствие пред мол "Пловдив"!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).