Влюбената двойка от Пловдив с огромна разлика във възрастта взриви нета

Автор: Васил Динев
Коментари (38)
11:06 / 17.11.2016
67117
Голям интерес сред читателите на Plovdiv24.bg предизвика материалът на btv за двойката от Пловдив с огромна разлика във възрастта. Вирджиния е на 19 години, а Николай на 63. Как пловдивчани коментираха любопитната ситуация:

"Бяха плъзнали техни снимки из интернет миналата година. Смятам, че колкото и либерална да съм към различните хора и техните избори - тук нещо сериозно не е наред..." (Симона Николова)

"Няма лошо, има много по-лоши неща!? Например, майки да пушат срещу бебетата си". (Рангел Фъков)

"Браво на чичката! Дай Боже всеки му на тея години. Що злобеете. Голям брой милиардери на 80-90 години имат 19-годишни гаджета". (Владимир Петков)

"Може би на това момиче му е липсвало още в детските години така нареченета бащина обич - комеплексът "Електра". Тук въпросът трябва да се погледне психологически. Тя намира в него бащата, който явно е отсъствал в нейносто израстване през годините. При жените е доста важно това, защото бащата оформя психологическата рамка и начин на мислене в една семейна среда. Тя получва утеха от неговата любов или бащина любов". (Димитър Иванов)

"Нямам думи, как един нормален човек ще одобри това нещо, това момиче няма акъл. Той може да й е дядо, а не баща и в случая къде са нейните родители? Гнусни сте". (Елеонора Карастоянова).

Виж коментарите (38)
Още новини от Новини от Пловдив:
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...
Емблематична фигура за Пловдив стана почетен гражданин на града
Хиляди рози разцъфтяха по булевардите в Пловдив, кошници и саксии...
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения в ...
Облачно ще е времето днес в Пловдив
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).