Вижте защо англичанка избра Пловдив, за да й сложат изкуствена тазобедрена става

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
19:55 / 13.11.2017
8444
Изкуствена тазобедрена става поставиха на пациентка от Великобритания в Клиниката по ортопедия и травматология на УМБАЛ "Свети Георги". Новината съобщи началникът на клиничното звено проф. д-р Владимир Ставрев. Той разказа, че 66-годишната жена научила от интернет за по-добрите възможности и значително по-кратките срокове за извършване на подобни операции в първата пловдивска университетска болница. В родината си тя е трябвало да чака 6 месеца, за да бъде подменена тазобедрената й става.

След като се свързала с проф. Ставрев, двамата са уточнили приемането й в УМБАЛ "Свети Георги" и заплащането за лечението. Тъй като пациентката има Европейска здравна карта, лечението й в България е на принципа на клиничните пътеки, по които се приемат родните пациенти, уточни проф. Ставрев. Медицинският случай ще бъде представен на брифинг утре.


Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).