Вижте присъдата на травестита от Кючука, четат я пред целия блок!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (18)
12:29 / 21.03.2018
18652
По обвинителен акт на Районна прокуратура-Пловдив е осъден Благовест Молев, на 30 години, за това, че е извършил действие с цел да възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на лице, ненавършило 14-годишна възраст – престъпление по чл. 149 ал. 1 от Наказателния кодекс, и за това, че се заканил на другиго с убийство и това би могло да възбуди основателен страх за осъществяването му – престъпление по чл. 144 ал.3 пр. 1 във връзка с ал. 1 от Наказателния кодекс, и за това, че противозаконно е повредил чужди движими вещи – престъпление по чл. 216 ал. 1 от Наказателния кодекс и за това, че при условията на продължавано престъпление е извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото – престъпление по чл. 325 ал.1 във връзка с чл.26 ал.1 от Наказателния кодекс.

Районен съд Пловдив му наложи наказание от 3,8 години "лишаване от свобода“ при първоначален общ режим и обществено порицание, което следва да се изпълни, като се прочете присъдата пред живущите в блока, където е живял Благовест.

По делото е установено, че на 13 юли 2016 г. в Пловдив, във вход на жилищен блок, Благовест извършил блудствени действия с малолетно момче, за което бил подаден сигнал в 1 РУ на МВР-Пловдив. На 18 септември 2016 г. в Пловдив, в жилищния блок, където живеел, изритал няколко пъти вратата на апартамент на негова съседка, счупил звънеца и отправил заплашителни изрази към жената: "Този път ще те убия, ще те размажа. Сега влизам и никой няма да може да те спаси“. На 21 октомври 2016 г. в Пловдив, в жилищен блок, повредил вратата на апартамента на същата съседка, като отправял силни удари с крак и засегнал целостта на лайсната и секретната брава. Присъдата подлежи на протест и обжалване пред Окръжен съд-Пловдив.

Виж коментарите (18)
Още новини от Новини от Пловдив:
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...
Починала е пловдивчанката, чиято история разчувства мнозина
Млада двойка не хареса живота в Пловдив, осъществиха мечтата си з...
5 места в Пловдив без вода
1/4 от "Рогошко шосе" е почти готова, за повече няма пари


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).