Вижте какво е направил мерзавецът с жената преди опита за изнасилване

Автор: Адриана Георгиева
Коментари (4)
12:47 / 27.07.2020
13094
34-годишният Димитър, който опита да изнасили 77-годишна жена в пловдивското село Строево, е ударил жертвата си с бастун и е счупил ръката й. Опитал се да я изнасили, но тя оказала съпротива и малко след това нападателят избягал, научи Plovdiv24.bg

Жената на име Стоила разказала пред разследващите, че мъжът бил висок и рус. За кратко време органите на реда успели да установят извършителя. Той от своя страна направил пълни самопризнания. Към момента му е наложена мярка задържане за 72 часа. Очаква се прокуратурата да поиска постоянен арест. 34-годишният Димитърне е осъждан и няма други криминални прояви. 

Припомняме, че малко след 22,00 часа на 24 юли в РУ Труд е постъпил сигнал, че възрастна жена от село Строево е била нападната от непознат мъж в дома си. Пристигналият на мястото екип заварил 77 годишната Стоила П. в безпомощно състояние с видими следи от насилие по тялото. Възрастната жена била хоспитализирана в болнично заведение за преглед и лечение, където е оставена под лекарско наблюдение с множествено повърхностни наранявания и три фрактури по лявата и ръка, но без опасност за живота. Незабавно е сформиран екип за изясняване на всички факти и обстоятелства около престъплението. 

На местопроизшествието са извършени процесуално-следствени действия, образувано е досъдебно производство. 

В резултат на извършената за кратко време голям обем работа криминалисти на РУ Труд и сектор "Престъпления против личността" към ОДМВР Пловдив са установили съпричастността към деянието на 34-годишния местен жител Димитър З.

Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Пловдив:
Справедливост застигна шофьор на автобус в Пловдив
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).