ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Виртуалният текезесар Димитър Керин отвръща на удара
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:47 / 19.03.2010Коментари (16)6534
© Plovdiv24.bg
Трябва ли да бъде изхвърлен от Общинския съвет на Пловдив Димитър Керин за това, че вместо да си върши работа, се прави на виртуален фермер?
Да направиш грешка е човешко, да си я признаеш и да се извиниш e въпрос на възпитание. В Общинския съвет се мъдри едно недоразумение, зовящо се Димитър Керин, което не само не си призна грешката и не се извини, но си позволи днес да заплашва медиите в Пловдив, разкрили с какво се занимава един общински съветник по време на дискусиите за бюджета на Пловдив.

Нека припомним. Преди три седмици Plovdiv24.bg първи публикува как вместо да се занимава с това, за което му се плаща от нашия джоб по време на дебатите в ОбС, Димитър Керин най-нагло бе отворил личния си преносим компютър и разцъкваше виртуални игрички в социалната мрежа Фейсбук. Кръшкането на господина по време на работа бе фотографирано и публикувано по надлежния ред, за да не може общинският съветник да отрече и излъже. Като добавка към иначе не дотам достойната постъпка трябва да добавим и че тя се случи на може би най-важното заседание за годината - обсъждането на бюджета на Пловдив за 2010 г.

Издънката на местния депутат веднага се мултиплицира и по останалите медии. Атакистът стана за смях в регионален и национален мащаб. Вчера дори варненско регионално радио разсмя читателите си, зачитайки статия по темата.

На вчерашната общинска сесия бившият шеф на Керин в Атака Тодор Христев предложи Керин да бъде изключен от комисията за лихвоточките, за да има повече време да си прекопава патладжаните и да си бере виртуалната царевица.

Общинските съветници гласуваха ЗА изключването на виртуалния фермер.

От там нататък до днес включително, Димитър Керин реши с всичка сила да демонстрира до къде може да стигне човешката наглост и безочие, включвайки целия си наличен умствен потенциал. До къде му стига този... потенциал, оставаме на вас, безпристрастните читатели, сами да прецените.

Вчера с цялата си наглост Керин безсрамно се изпъчи на трибуната на ОбС с желание председателят на Общинския съвет Илко Илиев да бъде наказан с лишаване от правото да ръководи три поредни сесии. Причината е, че шефът нарушил правилника, според който трябва да отчита дейността на местния парламент два пъти годишно. Естествено, съветниците отхвърлиха този безумен довод.

Колко нагъл, безочлив и дебелокож трябва да си, за да предлагаш наказание за някой, че не си върши работата, при положение, че ти си документиран как кръшкаш и то доста безочливо?

За Вас какво трябва да е наказанието, господин Керин, че по време на дебатите за бюджета на Пловдив се забавлявахте виртуално и умствено бяхте далеч от задълженията си? Изключване от ОбС може би е дори по-подходящо от изключване от въпросната комисия. Поне това се случва с всеки обикновен служител, ако началникът му го хване в такова провинение.

Днес господин Керин си позволи да заплашва и пловдивските медии, но там ще понася тепърва допълнителни морални и други последствия.



Още по темата: общо новини по темата: 10
28.01.2011 »
26.01.2011 »
15.04.2010 »
25.03.2010 »
20.03.2010 »
19.03.2010 »
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 19.03.2010 г.
0
 
 
Абе той че си е за изхвърляне,тука думата на две не трябва да става ама колко още от вас правят същото на работното си място? МНОГО!
0
 
 
В крайна сметка изхвърлили ли са го от комисията , или не са ?
+2
 
 
Какъв текезесар, това си е чист комбайнер!
на 19.03.2010 г.
+1
 
 
За такова сериозно отношение към задълженията си трябва да бъде награден с ИЗГОНВАНЕ не със ИЗКЛЮЧВАНЕ от партия местен парламент и от всякаква държавна и политическа дейност за която се получава заплата от народа Хвала на журналиста направил за сега снимката на годината Пожелавам на всички професионалисти и папараци сполучливи снимки Дано се организира годишна награда за такива документи
+2
 
 
Пък и вие, човекът си гледа реколтата, какво по-хубаво време за това ако не по време за обсъждане бюджета.Тъкмо си е мислил, Митето, дали да насади пиперки или маруля, дали кокошките ще снесат достатъчно продукт за великденските празници, чакал е да пусне предложение да му гласуват "общински трактор' за фермата.Ама, че сте и вие, Митето "работи" за пловдивското земеделие, развива го, другата седмица като пуснат "виртуален събота пазар", благодарение на него ще си купувате пресни репички и фасул и домати. Предлагам на Славчо, най-добре да му вдигнат на Митето паметник, също да се гласуват от 3 до 4-ри часа дневно, дискутиране по наболели проблеми в игрите във фейсбук, и всеки съветник да си играе през това време някоя игра.
+2
 
 
Заради такива като него Пловдив е на този хал.Ама за заплатата си сигурно е пръв
на 19.03.2010 г.
+2
 
 
:D Хахахахаахахахахххаххахахахахахаах Тоя човек трябва да продава зеленчуци на Събота пазара, че да види фермата как работи, като се е зарибил толкова!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Гергьовден 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Тенис от Пловдив и региона
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: