Вигенин за срещата в централата на БСП Пловдив: Чуха се взаимни критики

Автор: Диана Бикова
Коментари (0)
16:51 / 07.04.2022
1936
Заместник-председателят на БСП Кристиан Вигенин съобщи, че заедно с народния представител Иван Петков е провел среща в Пловдив със социалистите от Инициативен комитет "Промяна", предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Обсъдихме резултатите от работата на правителството до момента, както и сериозния принос на БСП в сферите, за които носим отговорност – социална политика, икономическо развитие, земеделие и туризъм. Социалистите подкрепиха защитаваните позиции на БСП във връзка с войната в Украйна, отказът да се изпращат оръжия и настояването да не бъде обявявана за "персона нон грата“ посланичката на Руската федерация в София.

Към срещата се присъединиха и представители на официалното ръководство на БСП. Бяха засегнати редица проблеми във функционирането на организацията на БСП в града, чуха се и взаимни критики. За пръв път се проведе откровен разговор за необходимостта сегашното състояние на разделение да бъде преодоляно.

Подчертах, че това е възможно, ако се премине през процес, основан на Устава, като например пълен цикъл отчети и избори на районно и градско равнище, като предварително се създадат гаранции, че каквито и да са резултатите, те ще бъдат признати от всички.

Тази година пловдивската организация на БСП отбелязва 130 години от основаването си и това е стимул да бъде поставено ново начало в дейността й. Следващата седмица ще проведа поредна среща със социалисти и симпатизанти от Пловдив, организирана от ръководството на градската организация."

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Най-новото археологическо бижу на Пловдив се показа в целия си бл...
Не е "Столипиново", Центърът на Пловдив е, а от ОП "Чистота" подм...
Обрат! Обезщетение от 5 200 евро за Ральо Ралев!
Прокуратурата: Няма установено наличие на алкохол в кръвта на Кри...
Приятел на Кристиан: Трябваше ли по този начин да си научиш урока...
Затворът в Пловдив стана като хотел - бани, кухни, трапезарии


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).