Вие пишете, Plovdiv24.bg помага! Ето поредния разрешен проблем

Автор: Мариана Панчева
Коментари (2)
08:30 / 06.08.2017
12237
Вие пишете, Plovdiv24.bg помага.

В редакцията получихме поредната благодарност от наш читател, успял да разреши проблем, благодарение на намесата ни. Става дума за случая с некачествените обувки, закупени от пловдивчанка от магазин ССС в мол "Марково тепе", описан в Магазин в мол "Марково тепе" ни цака с кофти обувки и малка гаранция

Ето какво ни написа жената сега:

"Смятам, че е редно да ви информирам, че отидох в магазин ССС и управителката лично възстанови сумата, заплатена от мен за некачествените сандали.

Благодарността ми е насочена към вас, защото - съдейки по първоначалните реакции на служителите в търговския обект, без вашата намеса това вероятно нямаше да се случи. Междувременно днес, докато четях новините на сайта ви попаднах на материал от друг потребител, свързан с проблем със същия артикул. 

Това само ми показа, че съм постъпила правилно - дори и само един човек да е прочел предупреждението ми и на един-единствен човек да съм помогнала да потърси навреме правата си, усилието си е струвало.

Не печелим лесно парите си, така че не бива да мълчим и да позволяваме да пренебрегват правата ни на потребители. В това медии като вашата изключително много помагат на гражданите.

Тъй като под материала, който публикувахте се натрупаха доста коментари, искам да уточня - човек купува обувки, за да ги носи, а не за да ги пази да не се повредят. Аз носих сандалите с удоволствие, харесвах ги, оставих ги в шкафа в дъждовната седмицата в средата на юли, затова видях дефекта в първия ден, в който реших, че мога пак да ги обуя - въпросния 19-ти юли. Гаранцията изтичаше на 16-ти юли - реално дефектът се е появил, докато сандалите са били в гаранция. Затова реших да отида в магазина и да предявя претенции, затова написах рекламация на адреса, посочен на сайта на магазина, затова писах и до вас, за да предупредя. Смятам, че това е правилният начин да се постъпи. 
 
Благодаря още веднъж за навременната намеса."

Виж коментарите (2)

Още по темата (75):
22.09.2022 Пловдивчанка: Обърнете посоката на турбуленция на това кръстовище или сложете пешеходен светофар
10.01.2022 Клиент отвратен от тоалетни в пловдивски мол: Кошмар!
17.09.2017 Камера засне кошмарния инцидент с момиченце в пловдивски мол
15.09.2017 Кошмарен инцидент с малко момиченце в мол "Марково тепе"!
28.08.2017 Опразниха най-новия пловдивски мол, изкараха навън всички служители и посетители
17.08.2017 Пловдивчанин купи скъсани обувки за 125 лева! Какви са правата му?
Още новини от Новини от Пловдив:
Депутат от Пловдив напуска политиката: За да си ефективен трябва ...
Най-скъпите квартали в Пловдив, чиито цени надвишават 1 500 евро/...
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...
Заплатата е 3000 лева, но няма желаещи: Училище в Пловдив единств...
Емблематична фигура за Пловдив стана почетен гражданин на града
Хиляди рози разцъфтяха по булевардите в Пловдив, кошници и саксии...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).