Веселина Ботева се отказа от Общинския съвет на Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
09:00 / 15.11.2019
14290
За нова промяна в състава на Общинския съвет на Пловдив научи Plovdiv24.bg. Веселина Ботева - директор на дирекция "Социална политика“ в община Пловдив преди изборите, избрана за общински съветник от листата на "Кауза Пловдив", написа във Фейсбук снощи, че се отказва от поста:

"Скъпи приятели, времето ме е научило, че трябва да правя разлика между знанието и мъдростта. Първото ни е необходимо да преживяваме, а второто – да живеем. Във всяка възраст човек придобива знания, но е необходимо да проявява и сензитивност, за да взима мъдри решение.

След като съм научила много уроци, смятам, че взетото днес решение от мен е мъдро. Желая да остана на настоящата си работа и да бъда част от този екип, за това няма да стана част от Общинския съвет. Има още много какво да се желае в социалната сфера, има още много несвършена работа, има още много недовършени задачи.

Стига човек да има желание и воля, може да постигне много мечти. Работата, която върша, е една от мечтите ми. Всеки ден е благословен, защото имаме уникалния шанс да правим нещо за обществото, в което живеем и да учим децата си да бъдат хора. На нашето бъдеще - децата ни, дължим много!"...

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
Снимка показва как е изглеждала Главната на Пловдив, когато по не...
Даваме 78 000 лева за близо 100 химически тоалетни в Пловдив
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).