Весел празник и много щастливи деца в "Тракия" на Международния ден на детето

Автор: Силвия Станева
Коментари (0)
12:59 / 01.06.2019
5286
С пожелания за здраве, щастливо детство и весело лято кметът на "Тракия" Костадин Димитров откри празника за Международния ден на детето. Сцената в новия парк на булевард "Освобождение" днес е предоставена за изяви на децата от района. Свои изпълнения ще представят малчугани от всички детски заведения в "Тракия", както и ученици от СУ "Димитър Матевски". Повече от 200 деца ще се включат в тържеството.

"Паркът е пълен с щастливи деца и родители. Има много усмивки и весело настроение. Само за по-малко от година мястото се превърна в притегателно за жителите и гостите на района", коментира Костадин Димитров.

Празничният 1-ви юни в "Тракия" е наситен с много събития и изненади, припомни районният кмет. Басейните в Акваленд и СУ "Димитър Матевски" са с безплатен вход за децата от района.

В 15 часа в парка срещу училище "Черноризец Храбър" започва фестивалът "Пловдив Каравана", по време на който ще има представления на артисти от пътуващи театри от Белгия, Франция, Италия и Швейцария. Проявата е част от програмата на Пловдив – Европейска столица на културата 2019.

В 18 часа в "Лаута" е стартът на 4-то издание на S`Cool Rock Fest. Фестивалът е с акцент ученическите рок банди, тяхното творчество и магията на истинския рок и е част от Културния календар на Община Пловдив

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).