Великата Лара Фабиан с втори концерт в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:41 / 15.01.2024
2507
Поради големия интерес и светкавичното изчерпване на билетите за концерта в Пловдив на 27 април 2024г. в зала "Колодрум“ на най-успешната белгийска певица на всички времена - Лара Фабиан, организаторите обявяват втора дата за Пловдив – 26 април 2024г. в зала Колодрум, началото е от 19:30 часа.

Продажбата на билети стартира от днес - 15 януари на касите на Ивентим в цялата страна, в Пловдив – каса МаскАрт в ДК "Борис Христов“, Билетен център пред Община Пловдив, в Туристически информационен център до Римския стадион, каса на Античен театър и онлайн на Eventim.bg

Очакват ни два невероятни спектакъла, две незабравими вечери с красивия и магнетичен глас на Лара Фабиан, която изпълнява микс от поп музика, мелъди рок, етно и соул музика и работи с композитори, пишещи песните на Барбара Стрейзънд, Марая Кери, Мадона и Шер.

Певицата има дуети с Майкъл Болтън и Джони Холидей. Носителка е на многобройни отличия, сред които: два пъти Световна музикална награда за "Най-продаван бенелюкски изпълнител“, награда Felix за "Най-добър женски изпълнител“, френската награда Victoires de la Musique и други. Едни от най-популярните й хитове са Je T’aime, Je suis Malade, Immortelle, J'y crois encore, La Différence и Adagio.

Събитието се осъществява с подкрепата на община Пловдив и е част от Културния календар на града за 2024 година.

Концертът ще се проведе само със седящи места с билет. Деца до 3-годишна възраст се допускат без билет, но без право на седящо място. Всички непълнолетни лица могат да присъстват единствено с придружител.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Гребната база в Пловдив непочистена след Световното по риболов
Пловдивският Лаута се превърна в арена на битки от Античността и ...
Много скръбна вест за Пловдив
Какво не знаем за Четвъртък пазара и защо се нарича точно така
Пловдивски съветници бранят Панагюрското златно съкровище, не го ...
Автобуси тръгват по "Модър-Царевец", условието е 20 млн. лева


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).