Важна промяна за клиентите на голям хипермаркет в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
08:28 / 08.01.2023
89143
Магазин Метро въвежда съществена промяна, която засяга клиентите, които пазаруват от хипермаркета на бул. “Санкт Петербург". Става въпрос за изменение във времетраенето на паркирането на автомобилите, видя Plovdiv24.bg.

На паркинга на магазина скоро ще се паркира безплатно в рамките на 2 часа и след това всеки следващ час ще струва 3 лева. Нововъведението все още не е пуснато в действие. 

В момента са поставени антипаркинг колчета и бариери заедно с четци на номерата на автомобилите. Движението на колите ще бъде еднопосочно, така че от единия портал откъм ул. “Недко Каблешков"  ще се влиза, а от другия - откъм ул. “Георги Странски" ще се излиза.

Доскоро безплатното паркиране беше разрешено, като времето за престой беше неограничено. Заради многото автомобили на клиенти на магазините в цялата търговска зона в района, които злоупотребяваха с големия паркинг на магазин Метро, явно се въвежда ред. Заплащането ще става на касите или с карта на изходния терминал, пише още на табелата.

Виж коментарите (6)
Още новини от Новини от Пловдив:
ОД МВР Пловдив предприема засилени мерки за сигурност
Пловдив показва на какво е способен
Почина големият хуморист Здравко Попов
Кметът на Кричим след тежката катастрофа: В дните преди Възкресен...
Капитана пак отърва кожата
В Брестовица направиха първа копка на нов довеждащ водопровод


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).