Вандали вилнеят по бул."Марица-юг"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (39)
10:01 / 23.03.2014
7512
Пловдивчанин сигнализира в редакцията на Plovdiv24.bg за вандалска проява, която той е забелязал тази сутрин на бул."Марица-юг". Ето какво разказва гражданинът:

Няколко от скоро посадените на тротоара дръвчета са скършени на две. Преди две години по същия начин бяха изпочупени абсолютно всички фиданки по същата улица, след което тази есен бяха засети нови. За съжаление няма да издържат и една година, и отново ще бъдат унищожени по начина, по който виждате.

Няма да коментирам тази груба селска проява, но си мисля, че трябва да се направят някакви ограждения с колчета и мрежа иначе положението няма да се промени.

По принцип така трябва да се прави всеки път, когато някъде из града се засаждат дръвчета, тъй като подобни гледки виждам много често и на други места.

Към снимковия материал, който ни изпраща човекът, се вижда още, че явно на вандалите не им е било достатъчно стореното с дръвчетата, но са си изкарали яда и на прозорци, както и на улични тоалетни.


Виж коментарите (39)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).