В колко часа точно се спира уличното осветление в Пловдив?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
17:16 / 18.10.2020
2835
Пловдивчанин се оплака за ранното изключване на уличното осветление в Пловдив. Според него липсата на светлина в 7 часа сутринта е опасно най-ве заради за пешеходците. Ето какво е написал мъжът в сигнала си до Plovdiv24.bg:

"Моля попитайте когото е нужно защо се изключва уличното осветление в 7 часа сутринта, когато все още е тъмно и улиците са пълни с коли! Учениците са по пешеходните пътеки също! Кой е наредил това? И ако за лятото е било ок - не се ли следи какво се случва навън? Трябва да се случи нещо ли, за да се оправят нещата? ".

"Имаме около 100 табла, които работят синхронно и когато има проблем веднага го виждаме. Осветлението се включва в 19:05 часа и се изключва в 07:07 часа. Всеки ден се увеличава с по 1 минута. Към края на месеца ще се изключва с около 20 минути по-късно и така ще продължи да се увеличава през зимата. Системата е настроена с времето на залеза и изгрева.

Ще извършим проверка в таблата, за да видим дали някъде няма проблем и осветлението да се е изключило по-рано. Има норми, които трябва да се спазват. Днес вали и времето е по-мрачно и на някого може да му се е сторило, че има лампите са изключени по-рано", коментира Пламен Вълков, директор на ОП "ОКТ" Пловдив, когато от Plovdiv24.bg го потърсихме за коментар.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...
Абитуриенти от Пловдив "подариха" рози на покойната си любима учи...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).